Retro&Modern

ACCES INSTANT LA MII DE FOTOGRAFII IN FORMAT DIGITAL PE LANGA CELE DIN ALBUM!

Ce este NFC (Near Field Communication)?

NFC, in traducere comunicare în câmp apropiat, este un set de standarde de comunicare fără fir, pe distanțe foarte scurte.Tehnologia permite dispozitivelor electronice să stabilească linii de comunicare radio între ele, în ambele direcții, folosind alte tehnologii complementare precum Bluetooth sau WiFi.

NFC funcționează prin atingerea a două dispozitive sau prin alăturarea lor, la o distanță mai mică de 10 centimetri.

Dacă ai un card bancar care suportă plățile prin atingere (contactless), asta se datorează faptului că are un cip RFID în el și informațiile stocate pe acesta pot fi citite de magazinele în care plătești.NFC este o tehnologie similară cu RFID, dar cu o diferența crucială, cipurile RFID pot doar să fie citite. NFC îi permite dispozitivului să transmită și să primească informații de la alte dispozitive cu NFC.

NFC poate transfera instantaneu adresa oricărei pagini web.

Avand aceasta facilitate la dispozitie, a venit ideea de a impreuna tehnologia de ultima generatie cu produsele noastre vintage.

Astfel chiar daca nu au incaput toate fotografiile in albumul foto acum poti vedea restul fotografiilor pe telefon cu o simpla atingere a lui de albumul nostru daca ai optat pentru NFC TAG. Te va directiona automat acolo unde doresti, albumul foto de pe Facebook, albumul foto de pe Google, albumul foto de pe 500px, site-ul propriu, etc. oriunde iti tii arhiva de fotografii.


Este disponibil  în cadrul acestei pagini si un mic tutorial cum sa iti creezi un album in Google Photos si sa iti scrii singur link-ul pe NFC-ul din albumul foto achizitionat de la noi.

Retro&Modern

Combinam tehnologia de ultima generatie cu produsele noastre vintage.


Tagul NFC este inserat sub placuta cu gravura si pozitionat in centrul ei.


Produse disponibile cu NFC TAG:

Aplicatii cu care puteti scrie, sterge sau citi un NFC TAG

NFC Tag Manager

Read and Write NFC Tags

Bruno Goncalves

Designed for iPhone

LINK detalii aplicatie App store

NFC TagInfo by NXP

Explore NXP NFC tag details

NXP Semiconductors

Designed for iPhone and Android

LINK detalii aplicatie App store

LINK detalii aplicatii Google Play

RECOMANDAREA NOASTRA PENTRU ALBUMUL DIGITAL

SPATIU DE STOCARE 15 GB GRATUIT – cu posibilitate de marire a spatiului de stocare contra cost.

O platforma perfecta pentru a incarca cu usurinta fotografii si clipuri video de pe telefon sau computer, pe care le poti adauga ulterior in albume digitale.

Se poate genera un link pentru albumul digital dorit si acesta se poate scrie pe NFC-ul din albumul nostru. Astfel la citirea NFC-ului cu un dispozitiv compatibil (telefoane mobile, tablete) se va lansa automat albumul foto digital pentru vizualizare.

Toate fotografiile incarcate pe aceasta platforma sunt private si pot fi vizualizate doar prin accesarea contului dumneavoastra (user si parola) sau prin cunoasterea acelui link generat.

Creați Contul dvs. Google Phots

Tutorial creare album in Google Photos plus scriere și citire NFC TAG din albumele foto VintageBox

VintageBox NU este responsabil de stocarea si protectia albumului digital creat in Google Photos sau pe alte platforme.