CU SUFLET

Echipamentele moderne ne ajuta sa punem in valoare mai bine lemnul dar finisajele sunt facute manual si lasam amprenta noastra pe fiecare produs realizat de noi.

GAMA VARIATA

Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de produse indiferent de domeniul pe care va intereseaza, productie publicitara, evenimente, cadouri, dar si din peste 30 modele de gravuri.

PROVOCARI

Doriti un produs nou (prototip)? Ne plac provocarile si suntem dispusi si dornici sa gasim solutii cat mai bune pentru realizarea lui.

 

Pasiune in prelucrarea lemnului.

Modul în care tratăm și comercializăm una dintre cele mai prețioase materii prime ne dezvăluie pasiunea pentru materialul lemnos.

Trăim și iubim profesia noastră. Produsele noastre din lemn natural sunt unice și creează un set de valori neprețuite pentru a trăi și a vă bucura de viață.

Fiecare copac povestește propria sa poveste individuală. Fiecare ramură reflectă dorința de creștere sănătoasă, plină de forță și energie.

Producem diverse produse din lemn natural cu grija si sensibilitate pentru a pastra caracterul individual al copacilor.

Cu tehnologia de ultimă generație personalizam lemnul prin gravura si astfel produsele noastre pot fi folosite in diverse domenii: productie publicitara, cadouri, evenimente.

Roxana Maria Alpida

Mulțumim Vintage Box. Cele mai frumoase amintiri ale noastre sunt învelite într-o coperta absolut superba.
Funny story: atunci când am comandat guestbookul m-au sunat și s-au scuzat ca nu au modelul pe stoc asa ca îl voi primi peste 2 zile.
P. S. Sa nu mai spun cât de frumos a fost ambalat produsul ca îmi era mila sa îl desfac.

 

Raluca Șerban

Profesionalism! Și nu numai!
Am fost plăcut surprinși de calitatea produselor lor !

 

Cristina Pricob

Totul la superlativ. Implicare, atenție la detalii, amabilitate şi promptitudine.
Mult succes echipei!

Marius Gabriel Petrica

De la prima comanda, echipa Vintage a dat dovada de un prosfesionalism remarcabil incepand cu primul contact telefonic si terminand cu livrarea comenzii. Recomand cu drag echipa si produsele lor!!!!!!!

Bogdan Istode

Știți cum se zice că detaliile fac diferența?! Atunci, ele aici se creează! În domeniul în care activez, concurența este acerbă, iar pentru a putea ieși în evidență și a-ți atinge obiectivul :”clientul extra-mulțumit” este necesar să lucrezi cu oameni înzestrați cu profesionism și promptitudine! În echipa Vintage Box, am descoperit mai mult decât aceste lucruri: creativitatea fantastică, un nivel de pasiune magistral și o autenticitate remarcabilă!
Vă mulțumesc!

PARTENERI / COLABORATORI

Ambalare VintageBox

Amabalare GRATUITA la toate produsele VintageBox

PORTOFOLIU LUCRARI

Cutie din lemn cu mini album foto

CLIENTI MULTUMITI